Summer Stories from @INLOCK (Hungarian transcript)

Original (English) version of this seasonal report released on: https://medium.com/@INLOCK/summer-stories-a68f582d2885

Kedves Inlockerek,

Mint az INLOCK platform CEO-ja és ezen projektért felelős személy, az alábbi információkat szeretném veletek megosztani. Ahogy korábban jeleztük, időről-időre születni fog egy beszámoló az éppen aktuális feladatokról és kihívásokról, hogy a közösség minden tagja számára transzparens legyen a működésünk.

Bár külső szemmel nézve a nyár kifejezetten csendben telt nálunk, hiszen nem árasztottunk el benneteket hírlevelekkel, és a közösségi csatornákon is csak a legszükségesebb információkat közöltük, ez korántsem jelenti azt, hogy nem történt semmi érdemleges.

A platformunk kripto alapú kölcsön funkciójának májusi elindítását követően el tudtuk kezdeni a szolgáltatásaink validálását. Hosszú utat tettünk meg amíg ezek elkészültek, és ezen hosszú úton — bár mindig észben tartottuk, hogy mindezt az ügyfeleknek készítjük — mégis fontos volt visszamérni, hogy a kialakult közösségünk, mennyire is fogja használni azt. Bő három hónap után már elmondhatjuk, hogy a validációs időszak sikeresen záródott, és messze az elvárásaink felett teljesített.

Látva mindezt már június vége óta elkezdtünk egy komolyabb felkészülést, melynek céldátuma szeptember közepe. Nézzük mi mindennel is foglalkoztunk a nyáron:
- Európai és ázsiai felügyelettel, illetve jogászokkal egyeztettünk az INLOCK szolgáltatásainak jogi helyzetéről, valamint arról, hogy milyen irányokba lehetne bővíteni a szolgáltatásainkat.
- Az INLOCK token jogi helyzete szintén kardinális kérdés volt, hiszen az exchange listingekhez elkerülhetetlen annak pontos harmonizálása számos igazságszolgáltatással.
- Exchange listing: még zajlik a listing előkészítése, így részleteket ezúttal erről még nem tudok írni, viszont meg tudom erősíteni azt a piacon keringő pletykát, miszerint az INLOCK token az egyik nagyobb, komoly reputációval és ázsiai szempontból jelentős ügyfél bázissal rendelkező tőzsdére fog első között felkerülni.

Az exchange listing kapcsán számos dolog fog változni a platformon is, hiszen eddig a token cirkuláció legnagyobb része az INLOCK platformon zajlott zárt körülmények között, melyen jelentősen változtatni fog az, hogy az INLOCK token kikerül jelentős ügyfél bázissal rendelkező kripto tőzsdékre. Az eredeti terveknek megfelelően szeptember elején megszűnik az INLOCK Superposition termék, illetve kivezetésre kerül az INLOCK Base Index (IBI) is. Előbbi a jelenlegi funkciójában hátrányosan érintené a token ökoszisztémát a nyílt tőzsdei token kereskedés mellett. Utóbbi pedig okafogyottá válik, hiszen a listinget követően már lesz valós piaci ára a tokennek, amihez igazítani lehet a platform szolgáltatásainak díját.

Ez persze nem azt jelenti, hogy a Superposition terméktől örökre elbúcsúzunk, hiszen ha megnézitek a fejlesztési roadmap-ünket, akkor jól látható, hogy komoly szerepet szánunk még neki. Erről részleteket később fogunk elárulni.

Bár a csapat idejének nagy részét lekötik az előzőekben bemutatott feladatok menedzselése, természetesen a szeptemberi időszakra számos további fontos dologgal készülünk, mint:
- Elkezdjük a tudatossági kampányunkat, amelynek célja, hogy ügyfeleink és követőink megértsék, hogy az INLOCK miért és miben különbözik a hagyományos kripto alapú kölcsön platformoktól.
- Elkezdjük a terméket népszerűsítő marketing kampányunkat, amelynek célja az aktív ügyfélbázis bővítése.
- Még a szeptemberi kampány előtt meg fog jelenni az INLOCK következő nagy újdonsága, benne számos fontos funkcióval, mint például counter-offerek a kölcsönfelvételnél, illetve a kölcsön ajánlatok vizualizálása, hogy a kölcsönt nyújtók könnyebben meg tudják határozni, hogy milyen időszakra és milyen kamatra érdemes kihelyezni stablecoinjaikat.

Bár jelenleg még nem tudhatjuk, hogy miként fog alakulni a kripto piac a következő hónapokban, azt biztosan kijelenthetjük, hogy az INLOCK, annak teljes termékpalettájával, számos alternatív pénzügyi megoldást fog nyújtani minden kripto tulajdonosnak. Mi továbbra is azon leszünk, hogy az INLOCK-on keresztül mindenki képessé váljon arra, hogy felszabadítsa a kripto eszközeiben rejlő vásárlóerőt anélkül, hogy el kellene azokat adnia és lemondania azok a jövőbeli növekedési potenciáljáról!

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store